Dana 5.6.2019, s početkom u 11 sati, predstavljen je projekt „Pomoćnik u nastavi, novi izazov na tržištu rada.“ u Karlovačkoj županiji.

Predstavljanje projekta održano je u prostorijama Karlovačke županije razer. Predstavljanju su prisustovali ravnateljica Učilišta za obrazovanje odraslih IDEM prof.dr.sc. Ljiljana Igrić, voditeljica projekta „Pomoćnik u nastavi, novi izazov na tržištu rada“ Klara Matejčić, mag.rehab.educ., pročelnica Upravnog odjela za školstvo Karlovačke županije mr.sc 다운로드. Marija Medić, koordinatorica pomoćnika u nastavi Karlovačke županije Martina Marić, dipl.polit. te ravnatelji osnovnih i srednjih škola Karlovačke županije 인텔 hd 그래픽 드라이버 다운로드.

Profesorica Igrić predstavila je Učilište za obrazovanje odraslih-IDEM kao i rezultate prakse i istraživanja o ulozi pomoćnika u nastavi u Republici Hrvatskoj 다운로드. Voditeljica projekta Klara Matejčić predstavila je cilj projekta, ciljanu skupinu te planirane projektne aktivnosti prema vremeniku projekta. Za sudionike je pripremljeno osvježenje 다운로드.

Također, 14 가이아5. listopada održano je predstavljanje projekta u Gradu Zagrebu. Predstavljanje je održano u prostoru Tribina grada Zagreba.

Predstavljanju su prisustovali, uz ravnateljicu Učilišta prof.dr.sc 다운로드. Ljiljanu Igrić te voditeljicu projekta Klaru Matejčić, mag.rehab.educ., predstavnici osnovnih škola Grada Zagreba, pomoćnici u nastavi te suradnici Učilišta 동방홍마향 다운로드.

Profesorica Igrić i voditeljica projekta Igrić kratko su izložile o ulozi pomoćnika u nastavi kroz prijemere prakse te rezultate istraživanja.

Također, kao i u ranijim predstavljanjima, prikazane su predviđene projektne aktivnosti te vremenik istih.