Želite li promijeniti zanimanje, a istovremeno sudjelovati u inkluziji djece s teškoćama? Prijavite se i postanite Pomoćnik u nastavi!
 
 Pomoćnik u nastavi postaje sve traženije zanimanje na području Republike Hrvatske. Uloga pomoćnika u nastavi ključna je sastavnica u izgradnji inkluzivnog društva i okruženja pogodnog za socijalizaciju djeteta s teškoćama, a od osobe zahtijeva osjetljivost prema pitanjima inkluzije i senzibilnost za rad s djecom s teškoćama, ali i spremnost na stalno učenje i podizanje kompetencija. Važnost uloge pomoćnik u nastavi prepoznalo je i Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta, koje i ove šk. godine financira zapošljavanje pomoćnika u nastavi na području cijele države! 
 

Postanite i Vi značajna uloga u stvaranja inkluzivnog društva i omogućite djeci s teškoćama u  ravnopravno sudjelovanje u procesu odgoja i obrazovanja, postanite POMOĆNIK U NASTAVI.

Obzirom na traženost zanimanja, Učilište IDEM u travnju 2017.god. započinje s novom grupom Programa osposobljavanja za poslove pomoćnika u nastavi u radu s djecom s teškoćama.

Nova grupa polaznika, nije popunjena do kraja, stoga Vas pozivamo, da se uključite i potaknete stvaranje inkluzivne škole, škole za sve!

Broj polaznika je ograničen!

Ispunite priloženi obrazac i dostavite nam ga na e- mail uciliste.idem1@gmail.com

Prijave se primaju do 19. travnja  2017.g.

Za sva dodatna pitanja i informacije, slobodno nam se obratite e-mailom na uciliste.idem1@gmail.com ili na broj mobitela: 099/269 8494