Učilište za obrazovanje odraslih – IDEM prima prijave za popunjavanje nove grupe Programa osposobljavanja za poslove pomoćnika u nastavi u radu s djecom s teškoćama u razvoju, koja započinje 25.rujna 2015.

OTVORENE PRIJAVE ZA NOVU GRUPU PROGRAMA OSPOSOBLJAVANJA ZA POMOĆNIKA U NASTAVI

Pomoćnik u nastavi postaje sve traženije zanimanje na području Republike Hrvatske. Uloga pomoćnika u nastavi ključna je sastavnica u izgradnji inkluzivnog društva i okruženja pogodnog za socijalizaciju djeteta s teškoćama, a od osobe zahtijeva osjetljivost prema pitanjima inkluzije i senzibilnost za rad s djecom s teškoćama, ali i spremnost na stalno učenje i podizanje kompetencija. Važnost uloge pomoćnik u nastavi prepoznalo je i Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta, koje u šk. god. 2014./15. financira zapošljavanje pomoćnika u nastavi na području cijele države! Ove školske godine ukupno je zaposleno 1.352 pomoćnika u nastavi!

Postanite i Vi značajna uloga u stvaranja inkluzivnog društva i omogućite djeci s teškoćama u  ravnopravno sudjelovanje u procesu odgoja i obrazovanja, postanike POMOĆNIK U NASTAVI.

Obzirom na traženost zanimanja, Učilište IDEM 25.09.2015.g. započinje s novom grupom Programa osposobljavanja za poslove pomoćnika u nastavi u radu s djecom s teškoćama.

 

Nova grupa polaznika, nije popunjena do kraja, stoga Vas pozivamo, da se uključite i potaknete stvaranje inkluzivne škole, škole za sve!

Broj polaznika je ograničen!

Ispunite priloženi obrazac i dostavite nam ga na e- mail uciliste.idem1@gmail.com

Prijave se primaju do 11. rujna  2015.g.

Za sva dodatna pitanja i informacije, slobodno nam se obratite i na mob.: 099/269 8494 !

 

 

Prilog